Něco o mě

Vždy, když se s někým seznámím, jsem lačná ho více poznat.  Mnoho lidí dnes hodně mluví o sobě, upoutávají na sebe pozornost, chtějí být vidět. Chtěla jsem to dříve také. Toužila jsem po úspěchu, po obdivu, slávě… Dnes bych ráda skrze tento blog učila ostatní, jak se hýbat, jak správně zapojovat tělo, vysvětlovat proč něco ano a proč něco ne… ALE nechci, aby to bylo o mně, ale o cvičení, různých přístupech, o tom, jak nás Bůh skvěle stvořil, jak správně dýchat, aktivovat střed těla… Jak si bezbolestným životem zlepšit život. 

Kdybych měla o sobě něco říci: jsem křesťanská cvičitelka, nadšenec do pohybu, ráda na lidi sahám, ráda si s nimi povídám. Podle všech testů a dotazníků jsem sangvinik s cholerikem a troškou melancholika. Bohužel nemám z mojí vysněné povahy flegmatika nic. Proto mi není jedno, co se komu děje, rozpláču se s kýmkoliv na ulici. Nenechám utéct zatoulaného psa, ale vzala bych si ho nejraději domů bez ohledu na následky… Když mě něco štve, stále štve a ještě dále štve, jsem jako coca-cola, kterou když postupně třesete, vybouchne a udělá ohromný nepořádek:( Tak to jsem já.

Když mě potkáte, budu na začátku stydlivá, neviditelně nervózní. Postupně se uvolním, začnu se o vás zajímat, přidržovat si Vás. Ale jsem ohleduplná k osobnímu prostoru… Mám smysl pro humor a vše se snažím vždy obrátit do legrace. 

Mám ráda procházky v přírodě. Se Samem – mým hafanem, nebo s kýmkoliv, kdo chce budovat kondici a užívat si krásy okolí. Miluji čtení knih: odborných o cvičení, těle, ale i romantických příběhů, které poučí a zahřejí na duši. Ráda se setkávám s ženami. Klábosím s nimi o našich problémech, které muži nepochopí, užívám si jejich společnost, někdy radostné rozhovory o dětech a mužích, někdy i stýskavé chvilky, jak nám doma nerozumí. 

Mám doma tři chlapy – tak mně opravdu často doma nerozumí:)

Každého Bůh nějak stvořil. Často jsem si myslela, že mě stvořil trochu jako vadný kousek, ale Bůh naštěstí i nedokonalé lidi miluje. Tak mám velikou šanci u něho a snad u vás:))

Sdílet:

Share on facebook

Podobné články